Oog voor talenten
Het Willem de Zwijger College geeft je een mooie basis. Je kunt bij ons gymnasium, atheneum en havo doen. Je groeit, gaat je ontwikkelen, de wereld beter begrijpen, grote keuzes maken. Je maakt vrienden voor het leven en veel plezier. Het is echt de tijd van je leven.

We bieden je kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Dat betekent dat we er alles aan doen om jou te laten slagen. Afgelopen jaar is bijvoorbeeld 100% van onze examenleerlingen van het gymnasium, 93% van het atheneum en 95% van de havo geslaagd. Elke jaar weer is deze score bij ons hoger dan (of gelijk aan) elke andere school in de regio. Daar zijn we hartstikke trots op.

Als een les uitvalt mag je huiswerk maken in het opvanglokaal met iPads.

Koen

Met oog voor jouw talenten
We zien het als onze opdracht om jou zoveel mogelijk in de gelegenheid te stellen je te ontplooien. Daarom houden we rekening met wie jij bent.

We leren je kritisch in de samenleving te staan. Verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf en anderen. We helpen je een lerende houding te ontwikkelen en we bereiden je voor op een vervolgopleiding.

Onze school staat midden in Bussum. We zijn een veilige school voor iedereen. Leerlingen met diverse achtergronden kunnen bij ons in een fijne sfeer samenleren en samenwerken.

 

Iedereen is anders
Als jij straks in de brugklas zit, vind jij een wiskundesom misschien makkelijk. Maar het kan best dat je buurman echt niet begrijpt hoe hij die som moet oplossen.
Zo zijn er bij elk vak verschillen tussen leerlingen. Daar houden we rekening mee.

Aanmelden?
Heb jij van je basisschool een advies voor gymnasium, atheneum (vwo) of havo gekregen? Dan ben je welkom op onze school.

Hier kunnen jullie het aanmeldingsformulier downloaden

Dat formulier geef je samen met de originele adviesbrief van de basisschool bij onze leerlingenadministratie af tussen 4 en 8 maart 2019. We kijken naar je uit!

De tijd van je leven

Welke school past bij jou? De grote stap naar het voortgezet onderwijs is spannend. En een goede keuze is belangrijk. Zeker als je grote plannen voor later hebt.

Lees meer >>>

Oog voor talenten

We stimuleren je om nieuwsgierig en ambitieus te zijn. We helpen je je talenten optimaal te ontwikkelen. We houden rekening met wie jij bent.

Lees meer >>>

Allemaal extra’s

Naast de gewone vakken kun je bij ons aan heel wat extra activiteiten meedoen. Leuk en leerzaam. Kijk wat er allemaal mogelijk is!

Lees meer >>>

Geweldige sfeer

Op Het Willem is de sfeer fijn, leerlingen helpen elkaar, docenten zijn superbetrokken. Hoe meer je het naar je zin hebt, hoe beter je leert.

Lees meer >>>

Kom naar de open dag en minilesjes

Open Dag 

De open dag is helaas al geweest, maar je kunt je aanmelden voor een rondleiding door de school! Mail dan naar info@wdz.nl

Minilesjes - aanmelden >>>
woensdagmiddag 16 januari, 23 januari, 30 januari, 6 februari, 13 februari, 27 februari 2019
van 14.00 - 15.30 uur

Welkom op onze speciale website voor toekomstige brugklassers!
© Willem de Zwijger College Bussum - Zie ook wdz.nl
Nieuwe 's Gravelandseweg 38, 1405 HM Bussum
035-6927600 | info@wdz.nl

 Privacyverklaring